Limitované edice dámského spodního prádla

 Limitovaná edice LORMAR RED 2016. Tato kolekce vychází ze základní řady a doplňují ji nádherné detaily blyštivé brože, perličky na kalhotkách, nebo všité kovové značky.
Dámské spodní prádlo v krásných odstínech červené nebo modré barvy – GIOI
Dámské spodní prádlo v krásných odstínech červené nebo modré barvy protkané zkrášlující blyštivou nití – GLITT
podprsenky – My Class, My double, Mousse Pizzo, Prestige, Desiderio Pizzo, Desidero. kalhotky – My Class, Perfect, Prestige, Perfect.

lorm_gioi_rosso

lorm_gioi_zaffira

lorm_glitt_rosso

lorm_glitt_zaffira

 Něžná a bílá, to je limitovaná edice Sposami od italské značky Leilieve. Podprsenka 4946. Košíčky podprsenky jsou potaženy velice jemným saténem s květinovým vzorem a spodní část košíčků je jemně nařasena. Vrchní část košíčků je rafinovaně vykrojená. Obvod podprsenky je vyroben z příjemné krajky, která mírně přesahuje přes spodní okraj obvodu a košíčků. Střed podprsenky je širší a je zdoben rovněž krajkou s písmenem „L“. Ramínka podprsenky jsou hladká a snadno nastavitelná. Ramínka jdou zcela odepnout. Zapínání podprsenky je na dva háčky na čtyři pozice. Do kompletu k podprsence doporučujeme kalhotky z kolekce Sposami.

4946

Dámské spodní prádlo značky Leilieve. Limitovaná edice inspirovaná pavím peřím. Nádherně zdobené spodní prádlo propracované do detailu.
Barva Verde; podprsenka 4846

leilieve

Dámské spodní prádlo Lingadore v zářivě červené barvě. Podprsenka má hladké košíčky s jemnou výztuží. Ve středu dekoltu je aplikována jemná krajka v kombinaci se saténovou mašličkou. Ramínka podprsenky jsou zdobena krajkou. Obvod podprsenky je hladký a má zapínání na dva háčky a tři pozice. Hladké kalhotky zdobí na přední části elegantní krajka. Zadní část je celá hladká.
podprsenka 1400-1, kalhotky 1400SH, 1400SB

dsc_0390

Dámská podprsenka Sielei 1674 NEW, 1778, 1782  (barvy dle obrázku). Krásné a zářivé barvy, nádherně jemně zdobená krajka, košíčky B – D.

sielei_111

 

Toto zboží můžete objednávat prostřednictvím našich obchodních zástupců.